• Veilig betalen met iDeal
  • Bewezen kwaliteit sinds 1878
  • Binnen 3 werkdagen bezorgd
  • Verzending via PostNL

Over Firezone Bewezen kwaliteit sinds 1878

Het wereldwijde Firezone smeermiddelmerk vindt haar oorsprong in 1878 en kent daarmee een lange geschiedenis van New-York tot Hasselt. EG Group, het moederbedrijf van Firezone, is één van de grootste onafhankelijke leveranciers van hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen in Nederland.

Firezone Smeermiddelen
Racebrandstof Firezone Competition 102

Een unieke brandstof voor optimale prestaties, speciaal voor sportauto’s of klassiekers. Deze benzine met hoog octaangetal is overal in Nederland verkrijgbaar, maar kan tevens online besteld worden.

Firezone Competition

Onze producten Uitgebreid assortiment

Tegenwoordig zijn moderne voertuigen en mechanische machines niet meer uit de wereld weg te denken. Er is echter steeds minder tijd voor onderhoud en daarbij wordt er meer van de voertuigen/machines gevraagd. Met de juiste kwaliteit smeermiddelen heeft u dag in dag uit de bedrijfszekerheid die u wenst, want kostbare investeringen wilt u zo goed mogelijk beschermen. Met een zeer uitgebreid Firezone smeermiddelen assortiment voor alle denkbare toepassingen heeft u altijd de beschikking over de juiste kwaliteit producten.

Firezone Smeermiddelen

Heeft u een vraag? Wij helpen graag!

Firezone Smeermiddelen
Adres Postbus 123
8260 AC Kampen
Telefoon +31(0) 88 012 36 23
E-mail lubes@efr-group.com
auto bel bestelauto chat envelop ideal industrieel kalender kwaliteit landbouw motorfiets oldtimer truck verzenden winkelwagen